Kaba me klarinetë - Laver Bariu


Klarineta Shqiptare - Albanian Clarinet - Albanian Klarinette - Clarinette Albanaise.


HEKURAN XHAMBALI - Kaba ne klarinete,100 VJET MUZIKE


Nata e 14, LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco Copyright TVKLAN.


Kaba me klarinete (Aleks Xhelili)


Kaba me klarinete (Aleks Xhelili)


Ylli Baka - Kaba me klarinete (Official Song)


AlbatradePlus (c)


Petro Jongari kaba me klarinete


nje kaba me klarinete nga i mirenjohuri ne myzeqe Petro Jongari.


Valle Leskoviqare. (avazi kicos) klarinete mjeshtri Aleks Xhelili kitare Erik Sheno live


Valle Leskoviqare. (avazi kico didanit te leskovikut) Aleks Xhelili Erik Sheno live Kjo valle eshte pasuri e muzikanteve te talentuar popullore leskoviqare e...


Gjeneral Gramafoni - kaba me klarinete nga Laver Bariu


Kaba me klarinete nga Laver Bariu, e kompozuar per filmin "Gjeneral Gramafoni".


Klarinete Aleks Xhelili Llahute Erik Sheno per qefin tone.....


Klarinete Aleks Xhelili Llahute Erik Sheno per qefin tone.....


Traditional Music From Albania Kaba me Klarinete Kaba with Clarinet


I don't owe the rights of this song. It comes from a Cd edited by Rounder records containing what Two Germans etnomusicologist collected during a trip in 199...


Ne ara mbi lume, kendon Sergi Xhaferi klarinete Aleks Xhelili llahute Erik Sheno


Ne ara mbi lume, kendon Sergi Xhaferi klarinete Aleks Xhelili llahute Erik Sheno Erseke Kolonje Albania...


Arjan Myftari me klarinete live ne dasma Rrajce


Arjan Miftari live ne dasma Rrajce.


Kolazh Jugu nr 1,, kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno live 2013


Kolazh Jugu nr 1,, kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno live 2013.


Valle Elenaqit klarinete Gerti Miskuqi, kitare Erik Sheno, orkestra kolonja live


Valle Elenaqit klarinete Gerti Miskuqi, kitare Erik Sheno, orkestra kolonja live 0692356555 0685024045 respekte...


TRESHE ne klarinete Geraldo Xhaferi


TRESHE ne klarinete Geraldo Xhaferi.


Kaba me klarinetë - Arben Topalli


Klarineta Shqiptare - Albanian Clarinet - Albanian Klarinette - Clarinette Albanaise.


VALLE DHE KENGE JUGU... ne klarinete Gerti Miskuqi&Geraldo Xhaferi kendon Arben Jjorgji


valle dhe kenge jugu ne klarinete Gerti Miskuqi&Geraldo Xhaferi kendon Arben Jjorgji NE LOKALI I GIMES PER QEF JU PERSHNDESIM TE GJITHEVE ,,,,,


cu ngrita me nate.kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno


o me ke vajte ne janine kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno organo Xhemal Pinderi..per cdo gezim famljar kontaktoni ne nr +35569255...


cke moj tambura qe sbie.kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno


o me ke vajte ne janine kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno organo Xhemal Pinderi..per cdo gezim famljar kontaktoni ne nr +35569255...


Valle Grives... klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno live


Valle Grives... klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno organo Malja live.


Pogonishte, klarinete Gerti Miskuqi, kitare Erik Sheno, orkestra kolonja folk live


Pogonishte, klarinete Gerti Miskuqi, kitare Erik Sheno, orkestra kolonja folk live,, tel 0692356555 0685024045 respekte...


filloj babaj dasmen.kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno


filloj babaj dasmen. kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno organo Xhemal Pinderi.. ORKESTRA KOLONJA FOLK per cdo gezim famljar kontak...


FERD MJESHTRI KABA ME KLARINET nga shkelzen delia & nikoll malaj ME RASTI E VITIT TE RI 2014


KLARINET FERD MJESHTRI..TEL: 0030 6945209716- 00355696513159 https://www.facebook.com/ferd.mjeshtri FERD MJESHTRI '' KABA ME KLARINETE '' ME RASTI E VITIT TE...


(( Lavdim Mitrovica )) Klarinete **KORG KRONOS** 2012


Lavdim Mitrovica KORG KRONOS 2012 Tallava.


pogonishte ne klarinete Geraldo Xhaferi


pogonishte ne klarinete Aldo Xhaferi ne lokali gimes kolonje erseke.


Kenge Jugu klarinete Gerti Miskuqi, kitare Erik Sheno, orkestra kolonja live


Kenge Jugu klarinete Gerti Miskuqi, kitare Erik Sheno, orkestra kolonja live 0692356555 0685024045 respekte...


Baba Tomorri & Kolazh,, kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno live 2013


Baba Tomorri & Kolazh,, kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno live 2013.


HEKURAN XHAMBALI - Kaba ne klarinete(Gjeneral Gramafoni),100 VJET MUZIKE


Nata e 14, LIVE nga Teatri i RTVKLAN në KLANHD & TVKLAN. Një program nga Pandi Laco, Adi Hila dhe Bledar Laco Copyright TVKLAN.


Cke moj zoge qe po qan,,Vokal Kitare Danieli,, klarinete Aleks Xhelili ,,Live.


Cke Moj Zoge qe po Qan,,Vokal Kitare Danieli. Klarinete Aleks Xhelili Bass Altini Organo Oli Live....


qaj maro.kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno


kur me shkon sokakut. kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno organo Xhemal Pinderi..per cdo gezim famljar kontaktoni ne nr +3556925594...


ELENAQI... klarinete Gerti Miskuqi Orkestra Kolonja Folk LIVE


elenaqi ORKESTRA KOLONJA FOLK per cdo gezim familjar tel 0692356555 0685024045 gerti miskuqi erik sheno arben jorgji ervin zavalani,,,


Kaba me klarinete.......Rrajce!


Arjan Myftari ne klarinete e Blerim Karaj ne organo ne nje super kaba!....degjojeni se do te mbeteni te kenaqur!


kolazh jugu ne klarinete Geraldo Xhaferi kendon Arben Jorgji


kolazh jugu ne klarinete Geraldo Xhaferi kendon Arben Jorgji.


KOLAZH IPIROTIKA ne klarinete Geraldo Xhaferi kendon Arben Jorgi


KOLAZH IPIROTIKA ne klarinete Aldo Xhaferi kendon Arben Jorgi.


Vallja e Pipzave - (Instrumental & Klarinete)


Vallja e Pipezes - [ Instrumental & Klarinete ] By Klodi ! For more music check out: http://www.youtube.com/MusicPopulloreAl.


kur me shkon sokakut.kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno


kur me shkon sokakut. kendon Arben Jorgji klarinete Aleks Xhelili kitare Erik Sheno organo Xhemal Pinderi..per cdo gezim famljar kontaktoni ne nr +3556925594...


Festa e Mekamit Gjonc Kolonje.Maj 2012. Ne Klarinete Gerti Miskuqi NRTILA&ORK KOLONJA FOLK live


KOLAZH JUGU NERTILA VRETO ARBEN JORGJI ORKESTRA KOLONJA FOLK per cdo gezim familjar tel 0685024045 gerti miskuqi erik sheno arben jorgji ervin zavalani,,,


Ervis Rapaj - Kaba me klarinete.wmv


soni kuci.


Kaba Gjeneral Gramafoni - Klarinete Piro Dine Organo Armando Dhimitri


Athine 17 - 2 - 2013.. KORCE ALBANIA.


KABA MIROLLO - ne klarinete Gerti Miskuqi & Ork Kolonja Folk 2011 LIVE


Per Dasma Fejesa Pagezime Kontakt +355685024045 +355692356555 gerti miskuqi erik sheno.


Menu

Reklama

    eteksciki.info