Ora 5 PM - Rikthehet "Apartamenti 2 XL" - 15 Shkurt 2013 Pj.3 - Vizion Plus - Talk Show


http://www.vizionplus.tv http://www.facebook.com/ora5pm http://www.facebook.com/vizionplustvpage TEMA: RIKTHEHET "APARTAMENTI 2 XL" Të ftuar: 1. Julian Deda ...


A Show - 15 Maj 2012 - Vizion Plus - Talk Show


http://www.facebook.com/AShowPage http://www.facebook.com/vizionplustvpage http://www.vizionplus.tv/index.php Te ftuar ne studio me Adi Krasten: 1. Edlira Gj...


Sketch Show - Te fiksuar pas dashnorit


Join "SKETCH SHOW" Albania on Facebook and get updated: http://www.facebook.com/Sketchalshow The official "Sketch Show" pages online: Web: http://www.tring.t...


Apartamenti 2XL - 24 jan 2010 - The shblsh - Julian Deda Gentian Zenelaj Ermal Mamaqi


Apartamenti 2XL - 24 jan 2010 - The shblsh - Julian Deda Gentian Zenelaj Ermal Mamaqi http://shkodraonair.com.


Agon Channel - Ca thu...?!


Ca Thu eshte nje emision investigativ ,argetues i bazuar ne aktualitet, mbi gjithcka qe ndodh ne realitetin shqiptar i pare nga syte e Saimir Kodres dhe Gent...


Agon Channel - Dita e shtate 9 shkurt 2014


Dita e shtate: hyn natyrshem te dielen pasdreke ne shtepite e shqiptareve per te argetuar me batuta gazmore, emocionuar me tinguj muzikore, pjesemarrje ne lo...


Apartamenti 2XL - Gjyshja,mamaja,mbesa


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Front Desk


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl/ Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.co...


Agon Channel - Ca thu...?!


Ca Thu eshte nje emision investigativ ,argetues i bazuar ne aktualitet, mbi gjithcka qe ndodh ne realitetin shqiptar i pare nga syte e Saimir Kodres dhe Gent...


Aktoret flene gjume


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Ben ftohte, eshte dimer


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Agon Channel - Ca thu...?! 12.11.2013


Ca Thu eshte nje emision investigativ ,argetues i bazuar ne aktualitet, mbi gjithcka qe ndodh ne realitetin shqiptar i pare nga syte e Saimir Kodres dhe Gent...


Apartamenti 2XL - Juria e Y Faktor


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl/ Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.co...


Apartamenti 2XL - Nje nate e frikshme duke ecur me makine


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Xhoda merr nje vendim per tu larguar nga Apartamenti 2xl


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Someone like(adele) COVER NIKI PETRITI(shfaqja"kujdes se rreshqet")


shfaqja "kujdes se rreshqet" shfaqur ne datat 25,26,27,28,29,30,31 janar 2012,korce- teatri "a.z.cajupi" rregjia & libreti i shfaqjes nga gentian zenelaj dhe...


Agon Channel - Dita e shtate 12 janar 2014


Dita e shtate: hyn natyrshem te dielen pasdreke ne shtepite e shqiptareve per te argetuar me batuta gazmore, emocionuar me tinguj muzikore, pjesemarrje ne lo...


Apartamenti 2XL - Dieta e Gentit


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.com...


Apartamenti 2XL - Juli Top Model


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Nata pa hene - tanmarket.com


http://tanmarket.com - Nata pa hënë është një film shqiptar i vitit 2004, me regji dhe skenar të Artan Minarolli. Një vajzë e re dhe gjyshi i saj përpiqen të...


Agon Channel - Dita e shtate 19 janar 2014


Dita e shtate: hyn natyrshem te dielen pasdreke ne shtepite e shqiptareve per te argetuar me batuta gazmore, emocionuar me tinguj muzikore, pjesemarrje ne lo...


Episode 12


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Qendra tregtare


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.com...


Agon Channel - Dita e shtate 2 shkurt 2014 - Gjeje kush je?


Dita e shtate: hyn natyrshem te dielen pasdreke ne shtepite e shqiptareve per te argetuar me batuta gazmore, emocionuar me tinguj muzikore, pjesemarrje ne lo...


Episode 7


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Blendi Fevziu-Clip 2


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.com...


Agon Channel - Dita e shtate - 9 mars - 4


Dita e shtate: hyn natyrshem te dielen pasdreke ne shtepite e shqiptareve per te argetuar me batuta gazmore, emocionuar me tinguj muzikore, pjesemarrje ne lo...


Apartamenti 2XL - Administrata shteterore


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/2xlYoutube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.com/Apartamenti...


Apartamenti 2XL - Politikanet


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.com...


Apartamenti 2XL - Festa e Shen Valentinit


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Bisede mes shokesh te pavendosur


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Gjella e viteve "80


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.com...


Agon Channel - Dita e shtate 2 shkurt 2014


Dita e shtate: hyn natyrshem te dielen pasdreke ne shtepite e shqiptareve per te argetuar me batuta gazmore, emocionuar me tinguj muzikore, pjesemarrje ne lo...


Episode 1


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Leket i kemi gati per te blere nje makine


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Episode 10


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Olta Gixhari ne 2xl


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Episode 8


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Fushata elektorale


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl/ Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.co...


Apartamenti 2XL - Rudina Magjistari ne Ap 2xl


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl/ Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.co...


Apartamenti 2XL - Viti i ndryshimeve -Clip 1


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.com...


Apartamenti 2XL - Fobia e Ermalit me ilacet kur ka qene i vogel


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Alfred Peza


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl/ Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.co...


Episode 7


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Big Basta ne Apartamenti 2xl


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Erkand Qerimaj ne aeroport


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl/ Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.co...


Apartamenti 2XL - Quizi nje milion euro


In that show actors participate Ermal Mamaqi, Julian Deda and Gentian Zenelaj. This program is built on a non-limited scenario that makes it diverse and easi...


Apartamenti 2XL - Ne barin Piano te Ap 2xl


Join "Apartamenti 2XL" on line: Web: http://www.tring.tv/Apartamenti2xl/ Youtube: http://www.youtube.com/show/apartamenti2xl Facebook: http://www.facebook.co...


Menu

Reklama

    eteksciki.info